De verborgen parel van Breda

Opleiding: HBO Grafisch – Ruimtelijk Ontwerp
Programma’s: Adobe InDesign, Adobe Premiere Pro & Adobe Photoshop
Eindproduct: 
Teasercampagne door middel van Social Media
Jaar: 2020

Meer naamsbekendheid voor het Spoorpark in Breda.
Voor dit project kreeg ik de locatie Belcrum in Breda aangewezen. Uit eigen onderzoek kwam voort dat vele Bredanaars niet bekend waren met het park. Meerdere media noemde het park zelfs ‘De Verborgen Parel van Breda’. Met een teasercampagne via Social Media (Facebook en Instagram) wilde ik het Spoorpark meer naamsbekendheid geven. Ik heb met vele mensen gesproken tijdens dit project, onder andere: de hoveniers van het Spoorpark, buurtbewoners, de gemeente van Breda en ik ben zelfs geïnterviewd door de lokale TV-zender BredaNu. Door dit prachtige project zijn mijn skills versterkt op het gebied van onder andere communicatie, social design en fotografie. Later ben ik genoemd in een online artikel over het Spoorpark door IndeBuurt Breda. Overigens ben ik nog steeds actief op het Instagram account @parelsvanbreda en krijg ik regelmatig nieuwe volgers erbij.

Promo Video ‘De Verborgen Parel’


Geïnterviewd door Breda Nu
Gehele interview willen zien? (10:41-19:30) -> klikken op afbeelding