Kanaal ❹|Werkzaamheden

Mijn rollen tijdens de stageperiode: 24-08-2020 t/m 18-12-2020
• Vormgever
• Concepten bedenken en uitvoeren (in schaduwopdrachten)
• Het willen stimuleren van een juiste teamspirit


Collega’s waar ik het meest mee heb gewerkt | 4 x uitleg in rollover

Guido Groeneveld

Tijdens mijn stage is Guido mijn stagebegeleider geweest. Vooral in het begin heeft hij mij veel begeleiding gegeven op kantoor (op Grafisch gebied). Helaas moest ik half september gaan thuiswerken en werd alles (opdrachten en contact) minder. Dit komt omdat veel collega’s corona kregen, waardoor Guido het extra druk kreeg. Echter bleef ik contact houden met Guido, dit had ik nodig: begeleiding. Ook hebben Guido en ik een paar meetings gehad via Teams, om bijvoorbeeld opdrachten (of daarvan het resultaat) te bespreken. Een voorbeeld daarvan is dat ik veel schaduwopdrachten heb mogen uitvoeren, betreft vormgeven in het programma Indesign. Zie hieronder de resultaten.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.


Kyah de Kind

Kyah is Content Creative bij No Tomato. Zij regelt alles betreft Social Media.
Wij hadden al meteen een goede klik en door haar voelde ik mij meteen op mijn gemak. Hier en daar hadden we het soms iets te gezellig, hier ben ik zeker bewust van. Echter zou ik zeker niet zonder een collega kunnen als Kyah, want sfeer en gezelligheid is gewoon een must voor mijn toekomstige baan! Zo kon ik tijdens het thuiswerken altijd mijn ei bij Kyah kwijt. Ze luistert goed en geeft goede tips en feedback. Ook hebben Kyah en ik samen een Social Post gemaakt voor Van Ton, super leuke opdracht. Zie hieronder het resultaat.

Klant: VAN TON

Deze leuke Social Post is ook gebruikt en gedeeld voor op Instagram:
Bekijk hier de post


Jesper Stegers

Jesper doet de opleiding Media & Management en is ook stagiaire geweest bij No Tomato. Jesper kreeg vooral namelijk opdrachten om video’s te monteren en ik opdrachten op Grafisch gebied. Samen hebben wij gewerkt aan de documentaire voor Visio De Blauwe Kamer en Boutique Hotel Het Scheepshuys. Helaas hebben wij deze opdracht niet volledig kunnen uitvoeren door corona. Wel zijn wij in het begin van deze opdracht samen naar beide locatie’s gegaan om foto’s te maken. Jesper maakt graag foto’s in zijn vrije tijd en daardoor kon hij mij goed helpen met o.a. de camera instellen. Deze opdracht had een prachtig leerproces kunnen zijn, echter heb ik er nog steeds veel van geleerd. Benieuwd naar het proces? Kanaal 5.4.


Soeniel Balak

Soeniel is werkzaam bij No Tomato als conceptbedenker. Tijdens mijn stage heb ik twee keer samen met Soeniel een meeting gehad via Teams. Ik wil namelijk graag beter worden in concepten bedenken en daarvoor ben ik dus met Soeniel in gesprek gegaan. Hij heeft hierin uitgelegd wat de basis is en dat concepten worden bedacht in groepsverband. En dat een concept bestaat uit één goede brainstorm of zelfs meerdere. Soeniel heeft mij echt een paar keer goed gemotiveerd en enthousiast gemaakt, zijn uitleg was echt enorm leerzaam. Graag had ik bij zo’n brainstorm aanwezig willen zijn, hiervoor heb ik meerdere keren gemaild, maar helaas is dit niet gelukt.

hoi