Kanaal ❺.➄|Eigen Poster ontwerp

Leerdoel 2
Leerdoel 5
Programma’s: Adobe Illustrator en Photoshop
Per half September werden helaas de maatregelen weer strenger en werd thuiswerken weer de norm. Daarom heb ik vanaf half september t/m mijn laatste stagedag thuisgewerkt. Hierdoor had ik veel minder contact met mijn collega’s en werden de opdrachten ook minder. Op 13 oktober heb ik een gesprek gehad met Guido (stagebegeleider) en Inge (stagedocent). Uit dit gesprek kwamen wij erachter dat ik niet goed genoeg mijn creativiteit kwijt kon in de opdrachten die ik toen kreeg. Daarom hebben wij met z’n drieën afgesproken dat ik een eigen poster zou maken, een poster die ‘mij’ uitstraalt. In het begin had ik een langzame start, omdat dit wéér een schaduwopdracht was, maar uiteindelijk heb ik deze opdracht in een leerproces kunnen omzetten. Met deze opdracht zijn mijn skills weer een stukje gegroeid in de programma’s; Indesign, Illustrator en Photoshop. Tijdens dit leerproces heb ik ook meerdere tutorials bekeken, om meer kennis te krijgen en dit vervolgens toe te passen op mijn gemaakte ontwerpen.

Leermomenten:
– D.m.v. tutorials beter worden in Adobe Illustrator en Photoshop
– Jezelf tegenkomen ook een leermoment is
– Alles wat je maakt is een leermoment

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.