Kanaal ❺.➂|Social Post

Leerdoel 2
Programma’s: Adobe Indesign en Photoshop
In het begin van mijn stage kreeg ik een super leuke en vrije opdracht. Petra heeft in corona tijd de opleiding Marketing Communicatie weten te behalen met een 8,5 . Iedereen was natuurlijk trots en daarom wilde Mark-Jan daarvan een Social Post plaatsten! En met die gegevens ging ik de opdracht met veel enthousiasme aan. Het was mijn eerste opdracht en zo kwam ik mijzelf al snel tegen. Namelijk dat ik het moeilijk vind om een vrije opdracht te krijgen, toch zijn er leuke ontwerpen uitgekomen en uiteindelijk een mooi eindresultaat. Voor Instagram en Facebook heb ik een post mogen ontwerpen. Beide ontwerpen zijn ook echt gebruikt en geplaatst op Social Media. Zie hieronder het proces.

Leermomenten:
– Beter geworden in Photoshop; objecten vrijstaand maken
– Wat het juiste formaat is van een Instagram + Facebook post
– Juiste verdeling beheersen in Indesign
– Geleerd dat je als stagiaire fouten mag maken


oehoe