Kanaal ❺.➁|Logo Speelzoet

Leerdoel 2
Programma’s: Adobe Illustrator
Tijdens mijn stageperiode kreeg ik de uitdaging om een logo te bedenken voor het merk: Speelzoet. Echter was dit wel een schaduwopdracht en daardoor had ik een langzame start. Schaduwopdrachten worden namelijk niet gebruikt door het bedrijf, maar je leert er wel ontzettend veel van. Het programma wat ik hiervoor heb gebruikt en ook dus meer van heb geleerd is; Adobe Illustrator. Ik heb een haat/liefde relatie met dit programma, omdat ik simpelweg weinig kennis ervan heb. Door deze opdracht ben ik zeker meer te weten gekomen over Illustrator. Doordat ik veel tijd kreeg, heb ik goed kunnen groeien in dit proces. En ben ik zeker meer gaan houden van het programma.

Leermomenten:
– D.m.v. tutorials beter worden in Adobe Illustrator
– Geleerd dat ik een sterke wil heb
– Hard werken, wordt écht beloond

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.