Kanaal ❺.➀|Fotografie

leerdoel 3 [foto ➀ + ➁]
✔ Programma’s: Adobe Photoshop en Adobe Lightroom
Tijdens mijn stageperiode kreeg ik samen met een andere stagiair de opdracht om een documentaire te maken. In deze documentaire zou de samenwerking tussen drie bedrijven zichtbaar zijn. In het begin van dit proces zijn wij o.a. hiervoor naar twee locatie’s gegaan. Meer uitleg over deze documentaire is te vinden in Kanaal ❺..
Tijdens mijn stage heb ik ook de ‘Workshop Nabewerken (in Lightroom)’ gevolgd via Zoom. Deze workshop is gegeven door fotografe Kim de Graeve (top 75 kinderfotograaf ter wereld) en door fotograaf Evelien Van Den Bossche (top 10 huwelijksfotograaf ter wereld).


leerdoel 3 [foto ]
✔ Programma’s: Adobe Photoshop en Adobe Lightroom
Aan het einde van mijn stage ben ik nog terug gegaan naar kantoor om eigen foto’s te maken waar ik ongeveer vijf weken heb gewerkt. De overige stagetijd heb ik thuisgewerkt.

Leermomenten:
– Interactie hebben met stakeholders
– Camera goed instellen
– Informatie gekregen over de organisatie Visio De Blauwe Kamer
– Informatie gekregen over het hotel Boutique Hotel Het Scheepshuys
– Workshop Nabewerken (in Lightroom) gezien en er zeker van geleerd;
(namelijk dat nabewerken een must is in de fotowereld)


• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Boutique Hotel | Het Scheepshuys (foto’s gemaakt door: Samantha Bronkhorst)


Visio De Blauwe Kamer (foto’s gemaakt door: Samantha Bronkhorst)


Mijn stagebedrijf: No Tomato (foto’s gemaakt door: Samantha Bronkhorst)